Föreläsningar

Hitta lusten och kraften i allt du gör

Hitta lusten och kraften i allt du gör

Är du intresserad av personligt växande och av att ta personligt ansvar för alla resultat i ditt liv – kom då och fyll på med kloka, nya insikter och konkreta verktyg för att göra små förändringar som gör stor skillnad i din vardag. Utmanar du dig själv tillräckligt mycket? Lever du det liv du vill? Använder du din fulla potential? Känner du lust när du vaknar? Det är lätt att fortsätta som vi alltid gjort tills den dagen då vi känner att vi vill mer än så.

Personligt växande handlar om att öka sin medvetenhet om sig själv, att vända blicken inåt. När du börjar leva utifrån vad du vill och önskar istället för utifrån krav och måsten så börjar lusten att vakna. När du vet vad du vill och har en riktning som går åt det hållet får du energi.

När du hittar det som du känner lust till, som ger dig energi och kraft och börjar leva efter det kommer du att känna dig mer hel och ett med dig själv – du utstrålar då sann integritet och du kommer att känna att ingenting egentligen kan stoppa dig!

Framgångsvanor

Hur kan Du leva det liv Du vill – dvs hur ska Du göra för att känna att det är Du som styr?

Det är oftast enklare än vi tror – det handlar bl a om att göra medvetna val i vardagen, att göra det som leder dig fram mot det du vill, att prioritera. Genom att öka din medvetenhet om dig själv – hur du agerar/tänker/känner – och sen se vad olika sätt får för konsekvenser gör att du ser att du faktiskt själv kan välja. Fundera på hur ditt liv skulle se ut om du valde helt själv fritt från hjärtat. Är du på väg dit? Om inte så är det kanske dax att börja vandra åt det håll som du vill.