Title Image

Naprapat

Ta hand om det bästa du har - dig själv!

Ekbackens Naprapatmottagning

Som Naprapat förebygger och behandlar jag smärttillstånd och funktionsrubbningar i rörelse och stödjeorganen. Genom att behandla både muskler och leder återställs balansen i de berörda områdena, vilket är själva kärnan i Naprapatin. Det är just detta helhetstänkande som gör oss så unika! Vi är Sveriges största yrkeskår inom manuell ortopedisk medicin och vi utför varje år omkring 1,5 miljoner naprapatbehandlingar.

Jag är Naprapat i Åkersberga och har drivit Ekbackens Naprapatmottagning sedan 1992. Jag är vidareutbildad i akupunktur 20p på Karolinska Institutet i Stockholm 2002. Varmt välkommen till min mottagning på Centralvägen 64!

Tidsbokning

08-540 684 00

Legitimerad Naprapat

Jag har arbetat som Leg. Naprapat sedan 1986, med Ekbackens Naprapatmottagning i Åkersberga sedan 1992. Jag har korta väntetider och snabba resultat. Till mig kommer många med akuta besvär, tex ryggskott, ischias. nackspärr, muskel och ledinflammationer, muskelvärk i axlar – nacke, tennisarmbåge och spänningshuvudvärk, mm.

Min långa erfarenhet som Naprapat gör mig till en väldigt kompetent terapeut. Personligt bemötande och genuint intresse för var och en som kommer till mig gör att Du kommer att känna dig omhändertagen!